Impuls Special FX logo

VERHUUR

Sparkular Mini & Regular

Volledig overzicht

Sparkular 

Het “vuurwerkfontein” effect van Showven geeft een zilver fontein tot 3.5 meter hoog zonder de nadelen van echt vuurwerk. Voor het gebruik van de Sparkular is geen vergunning nodig en kan in elke situatie zonder risico gebruikt worden. De Sparkular is zo veilig dat je zonder probleem je hand in de fontein kunt houden.

Dit effect is uitermate geschikt voor toepassing bij (indoor) locaties waar geen ruimte is voor echt vuurwerk of het gebruik van gas vlammen. Zet de Sparkular in als  special FX tijdens uw bruiloft, bedrijfsfeest of evenement en verras uw gasten met deze veilige fonteinen!

Showven

Contact

Impuls FX
Ambachtstraat 8E
7622 AP  Borne

Impuls Special FX, alles onder één dak. Wij bieden een compleet special effects assortiment waarmee we voor verwondering, uitbundigheid en fascinatie bij uw bezoekers zorgen. U schakelt ons in voor de complete productie of delen daarvan. Daarnaast kunt u als professional bij ons terecht voor verhuur van FX-materialen. Neem contact op voor meer informatie. We helpen u graag verder. Ons bedrijf is aangesloten bij de VEN – Vereniging Evenementenvuurwerk Nederland www.vuurwerkbranche.nl