Impuls Special FX logo

SPECIAL FX PRODUCTIES

Een totaalaanbod in verwondering en verbazing

Wilt u uw plannen met ons overleggen?

Samen zorgen we voor een perfecte show!

085-8770556 info@impulsfx.nl

SPECIAL FX PRODUCTIES

Impuls Special FX biedt een totaalaanbod in special effects die de kroon vormen op elk evenement. Als geen ander weten we voor verwondering, uitbundigheid en fascinatie bij uw bezoekers te zorgen. Of u ons nu inhuurt voor een onderdeel van uw evenement of de complete productie van uw special FX aan ons overlaat: samen stellen we een pakket samen dat past bij uw wensen en budget.

Zomaar een greep uit de mogelijkheden van Impuls:

● Vuur(werk), CO2- en confettishows tijdens festivals
● Valdoeken voor openingen of onthullingen
● Professionele pyroshows op bedrijfsevenementen
● Sfeer en aankleding met onze vuurschalen
● Timecode shows en eindshows

We kunnen alles rondom de special FX verzorgen. En dat houdt niet op bij het perfect uitbalanceren van de techniek. Ook zaken als verzekeringen, gecertificeerd personeel en de vergunningaanvraag kunt u gerust aan ons overlaten.

Contact

Impuls FX
Ambachtstraat 8E
7622 AP  Borne

Impuls Special FX, alles onder één dak. Wij bieden een compleet special effects assortiment waarmee we voor verwondering, uitbundigheid en fascinatie bij uw bezoekers zorgen. U schakelt ons in voor de complete productie of delen daarvan. Daarnaast kunt u als professional bij ons terecht voor verhuur van FX-materialen. Neem contact op voor meer informatie. We helpen u graag verder. Ons bedrijf is aangesloten bij de VEN – Vereniging Evenementenvuurwerk Nederland www.vuurwerkbranche.nl