Impuls Special FX logo

Professioneel vuurwerk

Wat maakt er meer indruk dan een vuurwerkshow?

Professioneel vuurwerk

Vuurwerk spreekt bij velen tot de verbeelding, voor een verrassend moment tijdens een onthulling, een show ter afsluiting van uw bruiloft of een spectaculaire timecode eindshow op uw festival, bij Impuls Specials bent u aan het juiste adres!

Indoor of dichtbij 

PSE (Pyrotechnische Speciale Effecten) ook wel theatervuurwerk genoemd kunnen door de kleinere veiligheidsafstanden dicht bij het publiek en ook binnen gebruikt worden. Afhankelijk van de locatie kijken wij welke effecten te gebruiken zijn en waarmee wij de meest indrukwekkendste show kunnen maken. Een aantal voorbeelden van de PSE effecten:

  • Fonteinen / Gerbs
  • Comets en Mines
  • Airburst
  • Line Rockets
  • Concussions

Outdoor en de ruimte

Ruimte bied mogelijkheden, vanaf een veiligheidsafstand tot het publiek van 40 meter mag er in Nederland “groot vuurwerk” worden afgestoken. Hierbij geld hoe meer afstand hoe zwaarder het vuurwerk dat ingezet kan worden.

Een mooie show word bepaald door heel veel factoren. Door de juiste product keuzes, het gebruik van verschillende posities, combinaties van verschillende soorten effecten, en de juiste timing haalt Impuls Specials het maximale uit de mogelijkheden van de locatie en uw budget.

Professionals 

Het afsteken van vuurwerk is in Nederland is gebonden aan strenge regels. Impuls Specials beschikt over alle benodigde vergunningen, verzekeringen, en techniek om voor u een perfecte en veilige show te verzorgen. Bij elke show is een gecertificeerde Impuls Specials pyrotechnicus aanwezig die de veiligheid bovenaan zijn prioriteitenlijst heeft staan.

 

Contact

Impuls FX
Ambachtstraat 8E
7622 AP  Borne

Impuls Special FX, alles onder één dak. Wij bieden een compleet special effects assortiment waarmee we voor verwondering, uitbundigheid en fascinatie bij uw bezoekers zorgen. U schakelt ons in voor de complete productie of delen daarvan. Daarnaast kunt u als professional bij ons terecht voor verhuur van FX-materialen. Neem contact op voor meer informatie. We helpen u graag verder. Ons bedrijf is aangesloten bij de VEN – Vereniging Evenementenvuurwerk Nederland www.vuurwerkbranche.nl